מדיאס

מתכון מבית סבתא

 

חוצים את הקישואים לאורך (סירות) ומרוקנים את תוכנם בכפית,

שומרים את תוכנם.

 

 

מכניסים את הסירות לכמה דקות לתנור שינדפו קצת נוזלים

 

 

 

בזמן שהן בתנור מערבבים את תוכן הקישואים עם קוואקר דק, תבלינים שאוהבים,

ביצה אחת, גירודי פטרוזיליה שורש וגירודי גבינת עיזים קשה.

(אפשר פירורי לחם, קמח, שומשום....סלרי שורש, תבלינים ירוקים...)

או טבעוני-

תוכן הקישוא, קמח חומוס, גירודי פטרוזיליה שורש, פטרוזיליה קצוצה,

קצת שמן צמחי וטופו טחון.

או-

קינואה מוכנה מעורבבת עם מלא ירוקים מוקפצים, צנוברים, חמוציות.

כיד הדמיון.

 

ממלאים את הסירות בתערובת, עם ידיים מרוחות בשמן זית כדי לפנק.

 

 

מכניסים לתנור לכחצי שעה או עד שמשחים.

*אם עשיתם הכל נכון תגלו שלצד הקישואים צצו כמה עגבניות.

זהו. כל-כך טעים ככה.

 

 

אבל המתכון המקורי מחייב טבילה ברסק עגבניות בייתי

(עגבניות מצומצמות על הכיריים, טחונות ומתובלות במלח, פלפל, פפריקה ושום).

 

חלום

 

 

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר