פירה בטטה כמו שאנחנו אוהבים

בסיר שתי בטטות, תפוח אדמה אחד, קישוא אחד וחצי ראש סלרי.

אפשר במקום קישוא סלק, גזר, דלעת...מכסים במים ומבשלים עד לריכוך.

מוציאים את חצי ראש הסלרי.

מועכים את הירקות עם זרזיף שמן זית, מלח, פלפל ומעט ממי הבישול.

את הסלרי שהוצאנו וחצי בצל קוצצים דק ומטגנים עד להזהבה קלה במעט שמן זית.

לאחר שמזהיב מכבים את האש ומוסיפים לשמן חצי רבע כפית ג'ינג'ר מגורר,

שן שום קצוצה, נגיעת מלח ופלפל.

מגישים את הפירה לבד או עם ערימת הבצל המטוגן למעלה.

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר