ירקות וגבינה-ארוחה כייפית

ארוחה שונה, קלילה ומאוד טעימה

משמנים תבנית קטנה בשמן זית, מפזרים מעל מלח ופלפל.

מתחילים לפרוס קומה על גבי קומה ירקות שאוהבים.

אחרי כל שתי קומות מפזרים מעט גבינת עיזים מגוררת ופלפל

(לא צריך המון וחבל להעמיס קלוריות, גם גבינות רזות משתלבות מצויין).

מעל הקומה האחרונה מפזרים שוב גבינה ומזלפים עוד קצת שמן זית.

אנחנו אוהבים את כל הירקות אז פרסנו בצל, קישוא, חציל, עגבניה,

פלפל, פטריות, עלי זעתר ופרוסות דקיקות של תפוחי אדמה.

ואפילו הצטערנו שבעונה הזו אין שומר..

ככה זה נראה:

הכנסנו לתנור לארבעים דקות על חום הכי גבוה.

הירקות מתבשלים במיצים הניגרים והגבינה מתקשה וסוגרת על הכל.

מעבירים לצלחת בעזרת כף ואוכלים לצד סלט רענן.

והנה הסלט שהכנו:

נבטי חמנייה, נתחי אבוקדו, עירית קצוצה, פלפל שחור, מלח, שמן זית ולימון.

כל כך טעים, בריא ומשביע שבא לנו למכור את המתכון הסודי ל"שומרי משקל"

בתיאבון (-;

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר