הגירסה שלנו לסלט חצילים

לא אוהבים ריחות של חציל שרוף בכל הבית.

מכיוון שאנחנו משתמשים הרבה בטחינה משומשום מונבט,

לסלט החצילים יש לנו גירסה קצת שונה ומאוד טעימה:

מכניסים שלושה חצילים לחצי שעה לתנור על חום גבוה.

מקלפים, מעבירים לצלוחית ומוסיפים שתי כפות סילאן

6 כפות מחית אגוז ברזיל, קשיו, שקדים או גרעיני דלעת

בערך כוס עלים קצוצים: בצל ירוק, עלי נענע, עלי זעתר, פטרוזיליה,

כוסברה, שני שיני שום מעוכות, מלח, פלפל מעט שמן זית.

הכי טעים על טוסטים עם פרוסת עגבנייה.

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר