בטטות מוגשות לצד סלט קייצי ויוגורט מתובל

לסלט-

חותכים שישה-שיבעה עלי חסה, פורסים דק שני מקלות סלרי ושני ענפי כרישה צעירה (עד לחלק הקשה)

מגררים בפומפיה שני סלקים קטנים טריים (ללא בישול) וגזר גדול אחד, מוסיפים חצי פלפל פרוס,

חופן קוביות קטנות של דלעת טרייה (ללא בישול), כמה עלי טימין, כמה עלי ריגלה וכמה עלי בזיליקום פרוסים דק.

עדיין לא מתבלים....

ליוגורט-

ממלאים צלוחית ביוגורט עיזים ומתבלים בראש כרישה קצוצה, שני עלי בזיליקום קצוצים, כמה עלי טימין,

צ'ילי חריף קצוץ (לא חובה), שני עלי נענע קצוצה (לא חובה),

מסמיכים בשתי כפיות ממרח שקדים או אגוזי מלך (לא חובה אבל מעשיר).

עדיין לא סיימנו....

מחממים מחבת, מוסיפים 4 כפות שמן זית, שתי כפות סילאן, סירופ מייפל או דבש,

פלפל שחור, מלח ולאוהבי הג'ינג'ר גם עקיצת ג'ינג'ר מגורד.

מקפיצים 4 כפות גדושות של גרעינים, שקדים או אגוזים קצוצים...מה שאוהבים.

כף מתוך הגרעינים מערבבים עם היוגורט, השאר מתערבב עם הסלט.

את היוגורט מטפטפים על הבטטה וטורפים.

אפשר כמובן להוסיף או להוריד ירקות בהתאם לטעם האישי.

גם היוגורט המתובל סובל המון גרסאות והוא תמיד טעים מאוד.

בתיאבון (-:

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר