פינוקי קיץ

לשייק קיץ-סתיו-לחץ

למעדן שקדים, וניל, קינמון- לחץ

לשייק-סורבה-לימונענע-דבש-לחץ

לשייקים מליקוט צמחים-לחץ

שייק אבטיח, תפוח אדום ואגס

הכנסנו לבלנדר רבע אבטיח קטן, שני אגסים קטנים,

שני תפוחים אדומים, 8 קוביות קרח.

אופן ההכנה כבר מוכר לכם....

כייף להתחיל יום עם שייק עדין שכזה לצד שקדים או אגוזים.

גלידת שקדים-בננה-קוקוס-

הכנסנו לבלנדר 3 בננות קפואות, 4 כפות ממרח שקדים,

10 קוביות קרח, זרזיף תמצית וניל וכף שבבי קוקוס.

5 פולסים בבלנדר, העברנו לצלוחיות וקישטנו בשבבי קוקוס.

אם לא היינו ממהרים לטרוף היינו מוסיפים למעלה גם שקדים טחונים.

מעדן מנגו בננה כייפי-
הכנסנו לבלנדר נתחי מנגו ובננה שלמה שהקפאנו לפני כמה ימים,

הוספנו כף שקדים טחונים בכבישה קרה, כף טחינה גולמית, 5 קוביות קרח.

5 פולסים בבלנדר והעברנו לצלוחית.

מה שנשאר הקפאנו ושמרנו לילדים. עכשיו לא נעצור בקיוסק לקנות להם

צבעי מאכל קפואים על מקל. הארטיק הזה טעים, איכותי, בריא ופשוט...מעולה!

שייק לבוקר קיץ חם-

הכנסנו לבלנדר 5 גזרים שלמים, על קליפתם,

אשכול קטן של ענבים שהקפאנו לפני כמה ימים,

5 קוביות קרח, 5 עלי נענע, 2 עלי ריחן וחצי ס"מ מהגבעול של הלימונית.

5 פולסים בבלנדר, קישטנו בכמה שבבי קוקוס.

ככה מלאי סיבים תזונתיים מפנקים וטעימים ירדנו לשטח.

משקה רענן שמספק אנרגייה על לשעות הצהריים.


שייק אגס, קיווי ובננה

הכנסנו לבלנדר 5 אגסים שהתרככו לנו, קיווי אחד, חצי בננה קפואה,

רבע כוס מים ועשר קוביות קרח.

5 פולסים בבלנדר ומוזגים לכוסות יפות.

ועוד...

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר