אין כמו סלט טרי

בענייני סלט הכללים שלנו כאלה:

ככל שנוסיף ירקות שגדלו בעונתם נעשיר את הסלט.

מתוק, חמוץ, מריר, חריף....מתערבבים בהרמוניה מושלמת.

אז כל יום מערבבים את מה שיש ואנחנו תמיד קוצרים תשבוחות...

סלט יוני-יולי

קצצנו כרוב לבן קטן, שני ענפי סלרי עלים, חצי צרור פטרוזיליה, חופן עלי נענע,

פרסנו שלושה קישואי בייבי בהירים ושלושה קישואי בייבי כהים (ככה- טרי, בלי בישול),

חצי פלפל אדום, חצי פלפל צהוב, גירדנו קצת ג'ינג'ר,

תיבלנו במלח ים, פלפל שחור, 3 כפות סילאן, שמן זית ופיזרנו על הכל אסנה טרייה.

סלט אוגוסט

סלק קטן טרי פרוס דק, נתח דלעת טרייה קצוצה דק, בצל ירוק קצוץ,

חסה צעירה חתוכה, פרוסות דקות מפלפל רומירו אחד, כמה עלי ריג'לה,

כמה עלי בזיליקום צעירים. מלמעלה פיזרנו שומשום שחור,

תיבלנו בשמן זית, טיפה לימון, ופיזרנו חופן עלי זעתר במקום מלח.

הטעמים, הצבעים והריחות מתמזגים נהדר- סלט חגיגה.

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר