אורז פרא בניחוחות בצליים

אורז פרא זה שם שחברות נתנו לשקית אורז ובה אורז בר, אורז מלא ואורז אדום.

אני מרכיבה לבד כי זה יותר זול ככה ואפשר לשחק עם הצבעים איך שבא...

מכינה כוס אורז פרא עם שתי כוסות מים.

במחבת נפרד עם מעט שמן זית מקפיצה בסדר הזה: בצל קטן קצוץ,

פרוסות כרישה צעירה (כשליש כוס), רבע כוס גרעיני דלעת.

מכבה את האש ומוסיפה בצל קצוץ דק (כשליש כוס), עירית קצוצה דק (כשליש כוס),

שלוש כפות רוטב סויה, חצי כפית פלפל שחור גרוס גס ומלח לפי הטעם.

מערבבת עם האורז ומעבירה לצלחות.

טעים...זה אף פעם לא נגמר במנה אחת.

 
טוב השדה - הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל

אגריאור - פיקוח ואישור של תוצרת ומוצרים אורגנים

מדינת ישראל - משרד החקלאות ופיתוח הכפר